News

News

ОТНОВО НА ОФРОУД ВЪРХОВЕТЕ !

ОТНОВО НА ОФРОУД ВЪРХОВЕТЕ !

20/11/2017 11:05:36
След последния кръг на Източно Европейския Шампионат в Турция, два български екипажа оглавиха шампионата на Балканите.
След победи и подиуми в Румъния, Гърция и България европейският шампион Николай Гочев с навигатор Красимир Колев остана недостижим в генералното класиране и стъпи на шампионския връх в Източно Европейския Шампионат за 2017 година. Николай Гочев е два пъти републикански шампион, европейски шампион за 2016-а и източно европейски шампион за 2017-а. В колекцията му липсва световната титла и през 2018 година заедно с Тодор Христов ще атакуват световния баха шампионат с кръгове в Русия, Казахстан, Катар, Мароко, Италия, Полша, Португалия и Испания.
Екипажът на Хюндай Офроуд Рейсинг с прототип Hyundai Santa Fe тази година се класира трети в генералното класиране и втори в класа на прототипите в източно европейския шампионат 2017, след успешно представяне в трите кръга. Цветомир Иванчев и Ивайло Николов завоюваха шампионската титла в Националния шампионат за 2017 и спечелиха източно европейския шампионат през 2016 . За 2018-а са поставени още по-високи цели, като се подготвят за участие с нова машина, прототип на Hyundai Tucson, който е в етап на проектиране и изработка в България съвместно с Hyundai Bulgaria.
Още един екипаж оглави класирането в Националния Шампионат на България в класа на UTV/BUGGY –успешен дебют на Владисав Велков и Илиян Георгиев при първото им участие в националните шампионати. След три подиума в трите кръга на Шампионата, те заслужено се окичиха с шампионската титла. Всички постижения на нашите пилоти станаха възможни след подкрепата на Македонската автомобилна федерация, която лицензира състезателите и им помагаше логистично в състезанията. Всички български пилоти с титли в офроуда през тази година се състезават с македонски лицензи поради нездравата атмосфера в българската федерация по автомобилни спортове.



Success of the Children's Academy in Troyan
The graduates of the "Child ATV Academy" in Troyan showed again impressive skills and performed brilliantly in the competition "X Cross ATV Troyan 2013".
Off-road емоции в Троян
Троян отново събира състезатели и фенове на офроуда в края на този месец.
24 часа на София
24 часа на София
16/04/2013 11:41:04
За първи път в България ще се организира състезание в добилия известност формат „24 часа” провеждан в много страни от Европа и Африка.
След една година прекъсване отново ще се проведе любимото на всички състезание ATV Challenge
Домакин на надпреварата този път е Столична Община и специално изграден полигон в село Суходол.
Поредната успешна година за клуба
Завърши още една изключително трудна и тежка година за състезателите от нашия клуб ! Въпреки всичко, упоритоста и постоянството им бяха възнаградени в годишните класирания на автомобилната и мотоциклетната федерация.
Детско юношеската школа в Троян
На 4 и 5 февруари 2012 детско юношеската школа в Троян отново събира деца и начинаещи за поредното занятие на оффроуд полигон Дълбок Дол. След успешната 2011-а и високите резултати на възпитаниците за 2012-а летвата е вдигната още по-високо
Масирано участие в първи кръг от националния шампионат
Най-многобройно участие ще запише нашия клуб в първия кръг от Националния Офф-роуд Шампионат „Варна Оффрроуд 2012”
KARDJALI 4X4