Обучение

Екипът на „4х4 Адвенчър” е с дългогодишен опит в организиране на състезания, полеви мероприятия, обучения и семинари в България, Гърция, Македония и Албания. Вече шест години предлагаме на нашите партньори най-добрите варианти въз основа на техните желания и в резултат на това все повече се увеличава кръга на клиентите ни и разнообразието от мероприятия.
Клубът разполага със собствен полигон 160 дка. около Троян предназначен за автомобили, мотоциклети и четириколки, оборудван с всичко неободимо за провеждане на мероприятия – конферентни зали, санитарни възли, интернет, BBQ.
Успешно си партнираме и с държавни учреждения и общински центрове в България по Европейски програми и обществени поръчки.

НАШЕТО ПОРТФОЛИО

НАШИЯ ЕКИП


Снимка от организирано мероприятие по връчване на ключове за 42 нови пожарни автомобила от премиера Бойко Борисов.
  • Тодор Христов – Ръководител на екипа, дългогодишен състезател с шампионски титли от България, Гърция и много международни надпревари. Организатор и участник в първото българско участие в „Рали Дакар”.
    Мениджър на „Bulgaria Off-Road Team” и ръководител на „Детската АТV Школа”. 
  • Мариела Христова – Финансов мениджър и административна дейност. 
  • Здравка Сидова – Връзки с общественоста, реклама и дизайн, организиране на пресконференции и връзки с медиите. 
  • Румен Петков – Оператор и фотограф със стаж в няколко телевизии, спортен журналист отразил българските успехи в спорта на няколко континента. 
  • Димитър Христов – Специалист логистика, озвучаване, времеизмерване. 
  • Валтер Вачков – Техническо осигуряване.
KARDJALI 4X4