Членове

Тодор Христов
Председател на клуб „4х4 Адвенчър България”. Един от доайените в оффроуд спорта в България от 2001 година. Първият шампион на България по оффроуд в тандем с Александър Ковачев и автомобил Mercedes G 2.8 през 2002 година. Организатор на Българския оффроуд маратон "Adventure Bulgaria 2007 & 2008". Организатор на Източно-Европейски Шампионат за ATV "ATV Challenge Cup" и голямата международна надпревара „Balkan Off-road Marathon” преминаваща през България, Македония, Албания и Гърция.
Пламен Николов
Роден в Габрово през 1974 година, семеен с две деца. Състезател с мотоциклет от 2007-ма година в Националния Ендуро Шампионат, впоследствие механик и навигатор на Тодор Христов. В тандем с Орлин Алексиев достигна финала на “Dakar 2013” при първото си участие в пустинно състезание.
Мариела Христова
Член на управителния съвет, силно пристрастена към адреналина 4х4 и не само! Успешно участие като навигатор във „Варна Трофи 2006”. Основен органозатор и административен директор в организирането на всички надпревари в България и чужбина, член на организационния комитет на „Балкан Маратон Рали”.
Мартин Драганов
Зам.председател на клуба , активно занимаващ се с Офф-Роуд от 2003 г.Навигатор в отбора на „Балкан Стар Офф Роуд Тийм”.
Любомира Прокопиева
Член на управителния съвет, успешно участие в „Грация и Мощ” и състезания с моторни шейни.Състезава се за отбора на „Троян Плаза Офф Роуд Тим”.
Цвети Анастасов
Член на Контролния съвет на клуба , „Заразен” с вируса на 4х4, най-добрия застраховател, първият ни спонсор и пълна подкрепа на всички наши мероприятия.
Желязко Вълчев
Член на Контролния съвет, счетоводител и финансист, управлява само чужди джипове и се грижи за правилното разпределение на парите в клуба.
Евгений Серафимов
Член на клуба, пълната логистична подкрепа, отговарящ за транспорта на автомобилите и сервиза по състезанията!
Мариян Абрашев
Най-младия член на клуба , успешно издържа 100 км. преход в Средна гора , а вечерта на празничната софра по случай 2 февруари официално зае заслужено място в клуба !Отговаря за правните въпроси и мястото на клуба в правния мир !:)
Пламен Йоцов
над 30 участия в национални и международни състезания-Шампион на България за 2003 година, две I места и едно II място в тежкото изпитание "Карпат Трофи", I място в "Еврос Трофи" многократен победител в кръгове от Националния шампионат.Фаворит за Шампионската титла през 2007г. в Off-Road Шампионата и Ендуро Шампионата в клас Е1. Състезава се с мотоциклет Yamaha 250 и автомобил "TROYO CONCEPT".
Смилен Кабакчиев
Състезател от "Зундерт Екстрийм Тим" в Ендуро Шампионата в клас "Експерт" с ATV BOMBARDIER BAJA DS 650.Отличен старт в I кръг на Ендуро Шампионата !
Борислав Николов
Нов член на клуба, "заразен" с любов към моторите от детска възраст ! Осъществява мечтата си да се състезава и от 2005 година взема участие в Ендуро Шампионата. Състезава се в клас Е1-експерт с мотор YAMAHA WR 250.В крайното класиране за 2006г. в клас Е1 е на второ място.През 2007г. се включи по-късно в Шампионата и има три състезания с три втори места.През 2006г. се състезава с №777,а през 2007г. с №25
KARDJALI 4X4