Off-road емоции в Троян

Off-road емоции в Троян

23/08/2013 15:16:51
Троян отново събира състезатели и фенове на офроуда в края на този месец.

На известния офроуд полигон в село Дълбок Дол за първи път ще стратират заедно няколко състезания за офроуд машини – мотоциклети и АТV в познатия добре екстремен формат “X Cross Challenge” и автокрос с бъгита от Националния Шампионат по автокрос на българската автомобилна федерация.

Интересното е, че в двата дни ( 31 август и 1 септември) публиката ще бъде наситена със зрелища преки двубои и емоции и ще наблюдава всичко на длан на отлично подготвения полигон. Предвиден е и клас за начинаещи пилоти и деца от детската школа на Тодор Христов, като трасетата за тях са по-леки и кратки и ще имат възможност за изява пред многобройна публика.

Организатор е троянския клуб „4х4 Адвенчър”, БФАС и екипа на Тодор Христов, като в неделя (1 септември) са предвидили директни двубои между бъги, ATV и UTV след финалните серии и ще вдигнат адреналина и настроениете на публика и състезатели.

До този момент са записани над 25 участника с четириколки (ATV) и 13 бъгита, като към тях ще се включат и над 15 ендуро мотоциклета по тежките трасета на Троянския Балкан. Повече ингормация можете да намерите тук !