News

News

Off-road емоции в Троян

Off-road емоции в Троян

23/08/2013 15:16:51
Троян отново събира състезатели и фенове на офроуда в края на този месец.

На известния офроуд полигон в село Дълбок Дол за първи път ще стратират заедно няколко състезания за офроуд машини – мотоциклети и АТV в познатия добре екстремен формат “X Cross Challenge” и автокрос с бъгита от Националния Шампионат по автокрос на българската автомобилна федерация.

Интересното е, че в двата дни ( 31 август и 1 септември) публиката ще бъде наситена със зрелища преки двубои и емоции и ще наблюдава всичко на длан на отлично подготвения полигон. Предвиден е и клас за начинаещи пилоти и деца от детската школа на Тодор Христов, като трасетата за тях са по-леки и кратки и ще имат възможност за изява пред многобройна публика.

Организатор е троянския клуб „4х4 Адвенчър”, БФАС и екипа на Тодор Христов, като в неделя (1 септември) са предвидили директни двубои между бъги, ATV и UTV след финалните серии и ще вдигнат адреналина и настроениете на публика и състезатели.

До този момент са записани над 25 участника с четириколки (ATV) и 13 бъгита, като към тях ще се включат и над 15 ендуро мотоциклета по тежките трасета на Троянския Балкан. Повече ингормация можете да намерите тук !
“Mtel” supports again the  "Bulgaria Off-road Team" in " Dakar 2014 "
For a fourth year Mtel will support the athletes of "Bulgaria Off-road Team" in their participation in " Dakar 2014". Orlin Alexiev and Plamen Nikolov, along with the team manager Todor Hristov will fight again for a title in the most prestigious off-road race.
Success of the Children's Academy in Troyan
The graduates of the "Child ATV Academy" in Troyan showed again impressive skills and performed brilliantly in the competition "X Cross ATV Troyan 2013".
24 часа на София
24 часа на София
16/04/2013 11:41:04
За първи път в България ще се организира състезание в добилия известност формат „24 часа” провеждан в много страни от Европа и Африка.
След една година прекъсване отново ще се проведе любимото на всички състезание ATV Challenge
Домакин на надпреварата този път е Столична Община и специално изграден полигон в село Суходол.
Поредната успешна година за клуба
Завърши още една изключително трудна и тежка година за състезателите от нашия клуб ! Въпреки всичко, упоритоста и постоянството им бяха възнаградени в годишните класирания на автомобилната и мотоциклетната федерация.
Детско юношеската школа в Троян
На 4 и 5 февруари 2012 детско юношеската школа в Троян отново събира деца и начинаещи за поредното занятие на оффроуд полигон Дълбок Дол. След успешната 2011-а и високите резултати на възпитаниците за 2012-а летвата е вдигната още по-високо
Масирано участие в първи кръг от националния шампионат
Най-многобройно участие ще запише нашия клуб в първия кръг от Националния Офф-роуд Шампионат „Варна Оффрроуд 2012”
KARDJALI 4X4