Новини

Новини

Off-road емоции в Троян

Off-road емоции в Троян

23.8.2013 г. 15:16:51
Троян отново събира състезатели и фенове на офроуда в края на този месец.

На известния офроуд полигон в село Дълбок Дол за първи път ще стратират заедно няколко състезания за офроуд машини – мотоциклети и АТV в познатия добре екстремен формат “X Cross Challenge” и автокрос с бъгита от Националния Шампионат по автокрос на българската автомобилна федерация.

Интересното е, че в двата дни ( 31 август и 1 септември) публиката ще бъде наситена със зрелища преки двубои и емоции и ще наблюдава всичко на длан на отлично подготвения полигон. Предвиден е и клас за начинаещи пилоти и деца от детската школа на Тодор Христов, като трасетата за тях са по-леки и кратки и ще имат възможност за изява пред многобройна публика.

Организатор е троянския клуб „4х4 Адвенчър”, БФАС и екипа на Тодор Христов, като в неделя (1 септември) са предвидили директни двубои между бъги, ATV и UTV след финалните серии и ще вдигнат адреналина и настроението на публика и състезатели.

До този момент са записани над 25 участника с четириколки (ATV) и 13 бъгита, като към тях ще се включат и над 15 ендуро мотоциклета по тежките трасета на Троянския Балкан. Повече информация можете да намерите тук !
„ЗАПАЛИХМЕ“ гумите на HYUNDAI N Line
Спортния модел 4х4 на Hyundai Tucson N Line вече е в България.
НОВИЯТ ПИКАП L 200 ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
През изминалия уикенд представителите на Mitsubishi за България Balkan Star Motors тестваха и представиха пред своите дилъри и търговци новото поколение на пикапа Mitsubishi L200. На специално подготвения офроуд полигон в село Дълбок Дол автомобилите преминаха през стръмни изкачвания и спускания, странични наклони и дълбоки коловози.
ОТНОВО НА ОФРОУД ВЪРХОВЕТЕ !
След последния кръг на Източно Европейския Шампионат в Турция, два български екипажа оглавиха шампионата на Балканите.
Bulgaria Off-Road Team в Европейския Баха Шампионат !
Завърши участието на двата български екипажа от „4х4 адвенчър” в първия кръг на Европейския Шампионат в Унгария. След три дни и 400 км. в компанията на силна конкуренция от Полша, Италия, Унгария, Португалия и Чехия, българите успяха да се качат на подиума.
Уважаеми състезатели, фенове и приятели!
ОРГА екипа на "4х4 Адвенчър" Ви благодарим за подкрепата и участията в нашите състезания през 2014-а.
АФРИКА ВЕЧЕ Е БЛИЗО
АФРИКА ВЕЧЕ Е БЛИЗО
23.5.2014 г. 9:08:15
С автомобил, мотоциклет или ATV много адреналин и незабравимо приключение в Мароко, Мавритания, Сенегал с „A2 Rally Team"!
ВИСОКО ПРИЗНАНИЕ ЗА НАШИЯ КЛУБ
„Клуб 4х4 Адвенчър” вече е сертифициран от TUV Austria по система на управление EN ISO 9001:2008.
Силно участие отново от България
„Bulgaria Off-Road Team” за шеста поредна година ще запише силно участие в състезанието „24 часа на Атина”. Отборът се води от двукратния участник в Дакар Тодор Христов, който ще участва с автомобил в клас Т1.
Test Drive Hyundai Ix 35 with Bulgaria Off-Road Team!
На специално подготвения от Тодор Христов офроуд полигон ще бъде представена репортерската кола за рали Дакар 2014, любезно предоставена от Hyundai Bulgaria и ще се тества новият модел 4х4 Hyundai Ix35.
Атракция в центъра на Варна!
Екипът на „4х4 Адвенчър” се справи с поредното предизвикателство – демонстрация на уменията на пожарната служба в центъра на Варна.
KARDJALI 4X4