To:
From:
Subject:
Notes:
 
Captcha
Enter the code from the picture
 

Поредната успешна година за клуба



Завърши още една изключително трудна и тежка година за състезателите от нашия клуб !

Въпреки всичко, упоритоста и постоянството им бяха възнаградени в годишните класирания на автомобилната и мотоциклетната федерация.
Голяма гордост за нас е второто място на младата звезда Мартин Аламуров в Източно-Европейския МХ шампионат за 2012 и петото място на Мая Найденова. Амбициите и на двамата за 2013-а година са да атакуват още по-агресивно и достойно да се качат по-високо на подиума.

С отличното си представяне те извоюваха и второто място на клуба в отборната надпревара към Българската Мотоциклетна Федерация !
В Националния Шампионат по Оффроуд Траян Траянов и Истилиан Маринков за втора поредна година застанаха на първото място и за втора поредна година спечелиха Балканската Купа 2012.

Не на последно място са успехите и постиженията на Зорница Тодорва, която спечели Балканската Купа в клас „Quad/ATV”  и от 5 старта през 2012 спечели 4 първи места и едно второ побеждавайки и петкратния победител в рали Дакар Йозеф Махачек.

Голяма гордост за мен са и новите попълнения в „Детската АТВ школа” и техните амбиции за следващия сезон в ATV шампионатите.
Свежи сили се вляха и в класа на автомобилите 4х4, като екипажа Алексиев/Кръстанов през 2012-а ще се цели в Европейските и Световни Баха Шампионати !

Благодаря на всички състезатели и членове на клуба за подкрепата и резултатите и желая безаварийна и безпроблемна 2012-а година !!!