Новини

Новини

Атракция в центъра на Варна!

Атракция в центъра на Варна!

22.10.2013 г. 16:42:30
Екипът на „4х4 Адвенчър” се справи с поредното предизвикателство – демонстрация на уменията на пожарната служба в центъра на Варна.
Във връзка с връчването на 10 нови противопожарни автомобила на поделението във Варна, клубът ни спечели обществена поръчка за изпълнението й.
По този повод пред катедралния храм „Св. Успение Богородично” се проведе демонстрация на възможностите нова пожарна техника и екипировка.
10-те нови автомобила, доставени за нуждите на пожарната във Варна са от среден и лек клас. Автомобилите от лек клас могат да се ползват и за аварийно спасителни дейности.
На демострациите се присъстваха зам. министъра на МВР г-н Йордан Грамов, ръководни служители от МВР, МРРБ, ГДПБЗН, Областна управа и Община Варна.
„ЗАПАЛИХМЕ“ гумите на HYUNDAI N Line
Спортния модел 4х4 на Hyundai Tucson N Line вече е в България.
НОВИЯТ ПИКАП L 200 ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
През изминалия уикенд представителите на Mitsubishi за България Balkan Star Motors тестваха и представиха пред своите дилъри и търговци новото поколение на пикапа Mitsubishi L200. На специално подготвения офроуд полигон в село Дълбок Дол автомобилите преминаха през стръмни изкачвания и спускания, странични наклони и дълбоки коловози.
ОТНОВО НА ОФРОУД ВЪРХОВЕТЕ !
След последния кръг на Източно Европейския Шампионат в Турция, два български екипажа оглавиха шампионата на Балканите.
Bulgaria Off-Road Team в Европейския Баха Шампионат !
Завърши участието на двата български екипажа от „4х4 адвенчър” в първия кръг на Европейския Шампионат в Унгария. След три дни и 400 км. в компанията на силна конкуренция от Полша, Италия, Унгария, Португалия и Чехия, българите успяха да се качат на подиума.
Уважаеми състезатели, фенове и приятели!
ОРГА екипа на "4х4 Адвенчър" Ви благодарим за подкрепата и участията в нашите състезания през 2014-а.
АФРИКА ВЕЧЕ Е БЛИЗО
АФРИКА ВЕЧЕ Е БЛИЗО
23.5.2014 г. 9:08:15
С автомобил, мотоциклет или ATV много адреналин и незабравимо приключение в Мароко, Мавритания, Сенегал с „A2 Rally Team"!
ВИСОКО ПРИЗНАНИЕ ЗА НАШИЯ КЛУБ
„Клуб 4х4 Адвенчър” вече е сертифициран от TUV Austria по система на управление EN ISO 9001:2008.
Силно участие отново от България
„Bulgaria Off-Road Team” за шеста поредна година ще запише силно участие в състезанието „24 часа на Атина”. Отборът се води от двукратния участник в Дакар Тодор Христов, който ще участва с автомобил в клас Т1.
Test Drive Hyundai Ix 35 with Bulgaria Off-Road Team!
На специално подготвения от Тодор Христов офроуд полигон ще бъде представена репортерската кола за рали Дакар 2014, любезно предоставена от Hyundai Bulgaria и ще се тества новият модел 4х4 Hyundai Ix35.
Мтел отново подкрепя “Bulgaria Off-road Team” на “Дакар 2014”
За четвърта година Мтел ще подкрепи състезателите от “Bulgaria Off-road Team” за участието им на “Дакар” 2014. Орлин Алексиев и Пламен Николов, заедно с мениджъра на отбора Тодор Христов, ще се борят отново за титла на най-престижното офроуд състезание.
KARDJALI 4X4